El-installasjoner

Pålitelig strøm til alle elektriske apparater

Kontakt oss

Installasjon og vedlikehold av ditt elektriske system

El-installasjoner er en nødvendighet i moderne hus og hytter, og en god el-installasjon er avgjørende for en brannsikker, trygg og  pålitelig elinstallasjon.

En riktig installert elektrisk installasjon vil sikre deg mot brann og gi et kvalitativ elektrisk anlegg. Du vil sikre deg en pålitelig el-installasjon som gir strøm til alle elektriske apparater og gir rett lystrøm gjennom belysningen. Dette gies gjennom å  følge forskrifter og standareder og instruksene til bedriften.  Selskapet har god kompetanse og har tilgang til eksperterthjelp med spisskompetanse. på å installere og vedlikeholde elektriske systemer, og kan hjelpe deg med å designe og installere et elektrisk system som er tilpasset dine spesifikke behov.

Tjenester innen El-installasjoner

Elbil lader

Service

Les mer
Brannalarm

Gårdsbruk

Les mer
Mobil

Næring

Les mer
Ikon - Batteri

Industri

Les mer

Øk sikkerheten og energieffektiviteten i ditt hjem

En av de største fordelene med elektriske installasjoner er sikkerheten. Vi sørger for at installasjonene er utført på en trygg og forskriftsmessig måte, og at alt elektrisk utstyr er korrekt installert. Dette reduserer risikoen for elektriske feil og brann. Elektriske installasjoner gir også økt energieffektivitet og reduserte kostnader, og vi hos Eilifsen Elektro AS hjelper deg å installere energisparende lyskilder og apparater, og sørger for at de er koblet til på en måte som maksimerer energieffektiviteten.

Vi tilbyr

  • Evaluering av bygninger for å bestemme det beste elektriske systemet for å møte kundens behov

  • Planlegging og design av elektriske systemer, inkludert valg av kabler, ledninger og tilkoblinger

  • Installasjon av elektriske systemer, inkludert montering av kabler og tilkoblinger Testing og justering av elektriske systemer for å sikre at de fungerer som de skal

Vil du sikre strømforsyningen i huset, på hytta eller kontoret?

Vi bistår deg med alt innen el-installasjoner. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Kontakt oss