Energilagring

Bytt ut fossile brennstoffkilder med et miljøvennlig alternativ

Kontakt oss

Spar strøm og reduser kostnader

Energilagring og batteripakker har blitt stadig mer populært som en måte å redusere strømregningene og være mer miljøvennlig.

Ved å installere en batteripakke, kan du lagre overskuddsenergi og bruke den når strømprisene eller etterspørselen er høyere. Dette kan resultere i betydelige besparelser på strømregningen din. Eilifsen Elektro AS leverer og monterer batteripakker for energilagring, og bistår med råd og veiledning for å finne den beste løsningen for dine behov.

Et godt alternativ til energisparing

I tillegg til å være kostnadseffektivt, er batteripakker for energilagring en miljøvennlig løsning. Ved å bruke lagret energi, reduserer du behovet for å bruke strøm fra fossile brennstoffkilder, og dermed reduserer du ditt karbonavtrykk. En annen fordel med å ha en batteripakke er at den gir deg energisikkerhet. Med en backup energikilde kan du være trygg i tilfelle strømbrudd. Dette kan være spesielt viktig i områder som er utsatt for strømbrudd på grunn av dårlig vær eller andre faktorer.

 

Med en batteripakke får du også økt uavhengighet. Du kan bli mer uavhengig av det offentlige strømnettet og i større grad styre din egen energiforsyning. Dette kan være spesielt nyttig for de som ønsker å leve mer selvforsynt eller for de som ønsker å ta i bruk mer avanserte teknologier for å hente ut energi fra solcellepaneler, vindturbiner eller andre kilder.

Selskapet tilbyr

BATTERIBANKER

  • Konsultasjon og planlegging: Vi hjelper deg å vurdere ditt energiforbruk og velge den riktige størrelsen på batteripakken.

  • Installasjon av batteripakker: Vi installerer batteripakken og sørger for at alt er koblet riktig og sikkert til ditt eksisterende strømsystem.

  • Vedlikehold og reparasjon: Vi utfører vedlikehold og reparasjon av batteripakken, og sørger for at den fungerer optimalt.

  • Overvåking av systemet: Vi kan installere overvåkningssystemer som gir deg oversikt over energiforbruket ditt og batteriets ytelse.

Lurer du på noe om energilagring?

Ta kontakt med oss i Eilifsen Elektro AS for mer informasjon.

Kontakt oss