Zaptec Pro

På lager

kr 12 875,00

Kontakt oss her

Zaptec Pro - den fremste ladestasjonen for elbiler, nå tilgjengelig gjennom Eilifsen Elektro i Bergen. Med fokus på innovasjon og kvalitet, er Zaptec Pro designet for å møte behovene til både privatpersoner og bedrifter som ønsker en pålitelig, rask, og smart ladeløsning.

 

Egenskaper:

Smart Lading: Justerbar ladeeffekt fra 1,4 kW til 22 kW, noe som gir fleksibilitet og effektivitet i ladingen.
Brukervennlig App: Overvåk og kontroller ladingen med Zaptec-appen, som gir deg full kontroll over din ladeopplevelse.
Sikkerhet i Fokus: Med innebygd jordfeilvern og overspenningsvern, garanterer sikker lading under alle forhold. 
Miljøvennlig: Optimaliserer bruk av fornybar energi for å redusere karbonavtrykket.

Eilifsen Elektro - Din Partner for elbillader i Bergen: Som autorisert forhandler og installatør, garanterer Eilifsen Elektro en sømløs opplevelse fra kjøp til installasjon. Vårt team av sertifiserte elektrikere sikrer at din nye ladestasjon blir installert i henhold til alle gjeldende sikkerhetsstandarder, med minimal forstyrrelse for deg.

Ved å velge Eilifsen Elektro for din Zaptec Pro installasjon, får du ikke bare tilgang til toppmoderne teknologi, men også ekspertise og støtte lokalt i Bergen. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke ladebehov, enten det er hjemme eller på arbeidsplassen.

Kontakt Oss for et Tilbud: Er du klar for å ta steget mot en mer bærekraftig fremtid med elbil? Kontakt Eilifsen Elektro i dag for et uforpliktende tilbud på installasjon i Bergen. La oss hjelpe deg med å gjøre overgangen til elbil enklere og mer bekvem.

Gjør som mange fornøyde kunder i Bergen - velg Eilifsen Elektro for din Zaptec Pro installering. Vi ser frem til å høre fra deg!

FDV Manual