Elbillader i Bergen og Åsane Din lokale elbillader ekspert

På utkikk etter en pålitelig elbillader i Bergen, Åsane eller Laksevåg? Eilifsen Elektro tilbyr topp moderne elbilladere til hjemmet ditt. Enten du er ute etter å kjøpe elbillader eller trenger en elbillader installasjon i Bergen er vi her for å hjelpe deg. 

Kontakt oss

Skreddersydde løsninger for elbillader i Bergen

Med økende popularitet av elektriske biler, har etterspørselen etter elbillader økt dramatisk de siste årene

Er du på jakt etter den beste elbilladeren for hjemmebruk i Bergen? Eller ønsker du en hurtiglader for elbil hjemme? Økningen i elbilsalget har skapt en enorm etterspørsel etter ladeinfrastruktur. Eilifsen Elektro AS er din lokale ekspert i Bergen, og vi tilbyr skreddersydde løsninger for elbillading hjemme hos deg. Med over 20 års erfaring i elektrobransjen kan du stole på at vi leverer kvalitet og sikkerhet i alle ledd.

 

I denne guiden tar vi deg gjennom alt du trenger å vite om elbillading hjemme.

 

Velg riktig elbillader: 

Vi tilbyr et bredt utvalg av elbilladere fra ledende leverandører, som Zaptec, Easee, Amina og Future Home. Hvilken lader som passer best for deg avhenger av dine behov og ditt elektriske anlegg. Våre erfarne elektrikere hjelper deg med å velge den best mulige laderen for din elbil og ditt hjem.

 

Få en trygg og profesjonell installasjon:

Våre elektrikere er sertifisert for installasjon av elbilladere i Bergen, og vi sørger for at alt blir gjort i henhold til gjeldende sikkerhetsstandarder. Er du interessert i en pris på elbillader med installasjon i Bergen? Vi tilbyr også gratis befaring og rådgivning for å sikre at du får den beste løsningen for ditt hjem.

 

Tilpass ditt elektriske anlegg:

For å sikre optimal ladeeffekt og sikkerhet kan det være nødvendig å oppgradere ditt elektriske anlegg. Vi tilbyr en grundig vurdering av ditt anlegg og tilbyr tilpasning av elektrisk anlegg for å støtte elbillading og utfører nødvendige oppgraderinger på en profesjonell måte.

 

Smarte løsninger for kostnadseffektiv lading:

Interessert i smarte elbillader løsninger i Bergen? Vi tilbyr smarte ladeløsninger som automatisk lader elbilen din når strømprisen er lavest. Du kan også bruke solenergi til å lade elbilen din og spare penger og CO2-utslipp. Investere i solcellepaneler og bruk solenergi til elbillading for en mer bærekraftig livsstil.

 

Service og vedlikehold:

For å sikre gunstig funksjonalitet og sikkerhet tilbyr vi regelmessig service og vedlikehold av din elbillader.

 

For mer informasjon eller for å bestille elbillader befaring i Bergen, ikke nøl med å kontakte oss. Eilifsen Elektro er din partner for smart og miljøvennlig elbillading.

Kontakt oss her

Smart og miljøvennlig elbillader

Elbillading kan være en kostbar affære, men med smarte løsninger kan du spare penger samtidig som du lader. En av de beste måtene å spare penger på er å lade elbilen når strømprisen er lavest. Dette kan enkelt gjøres ved hjelp av en smart ladeløsning. Med en smart ladeløsning kan du koble ladekabelen til bilen og la systemet selv velge den mest kostnadseffektive tiden for lading. En annen måte å spare penger på er å investere i solcellepaneler og bruke solenergi til å lade bilen, eller bruke en batterilagringsløsning. Ved å investere i en smart ladeløsning, solcellepaneler og batterilagringsløsninger, kan du ikke bare redusere strømregningen, men også ha en mer bærekraftig livsstil. Les mer om batterilagringsløsninger for effektiv energilagring her.

Kontakt oss her

Vi tilbyr

Elbillader

  • Installasjon av ladestasjoner for elbiler

  • Tilpasning av elektrisk anlegg for å støtte elbillading

  • Konfigurering av ladebokser for å støtte forskjellige typer elbiler

  • Service og vedlikehold av ladestasjoner

  • Kjøp elbillader til ditt behov

Zaptec go

Zaptec go | Zaptec pro | Zaptec amina

Zaptec pro

Zaptec go | Zaptec pro | Zaptec amina

Amina

Zaptec go | Zaptec pro | Amina| Futurehome Charge

Futurehome Charge Elbillader

Zaptec go | Zaptec pro | Amina| Futurehome Charge

Skal du installere elbillader på husveggen eller i garasjen?

Eilifsen Elektro AS tar jobben! Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss